Lüks Pastanesi Kokteyl Hizmeti

06Mart

Lüks Pastanesi Kokteyl Hizmeti

06 Mart 2017

Kokteyl organizasyo'nunda "Lüks Pastaneleri" kalitesini ve başarısını ortaya koymaya devam ediyor.

Organizasyon Detay

  • Özel anların, toplantıların, kutlamaların, açılışların ve davetlerin en prestijli yüzü olan "Lüks Pastaneleri", Dilerseniz açılışlarınız için, dilerseniz nihak ve düğün davetleriniz için,dilerseniz davet ve gala organizasyonlarınız için sizlere kokteyl organizasyonu kapsamında gerekli tüm hizmetlerimizi sunuyoruz. Kokteyl menülerindeki ikramlıklarımız günlük, taze ve hijyenik koşullarda üretilmekte olup,deneyimli ve güleryüzlü personellerimiz tarafından en iyi şekilde servis edilmektedir. Kokteyl organizasyonu için başvuru formunu doldurunuz.

Yorumlar (5)

GÖKHAN BARAN

Ciddi ve verilen sözlerin en iyi şekilde sunulması ile, bu hizmetlerden memnuniyetimizi bildirir, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

EMRE ÇETİN

Profesyonel ekibiyle, fikirleriyle, titizliligiyle, alternatifli sunumuyla, hizmet kalitesiyle ve güler yüzüyle önemli günümüzde verdiğiniz emek için teşekkür ederiz.

ELİF İPEK

Mükemmel Bir Hizmet Anlayışı Herşey Mükemmeldi Bu Kadar Kendimize Sorun Yarattığımız Şeylerin Aynı Gün İçerisinde Çözülmesi Bizi Çok Şaşırttı.Teşekkürler

MİNE TURAN

Organizasyonumuz hayallerimizin ötesinde oldu hatta istediğimizden bile güzel oldu

MELİKE KÖKSAL

En önemli günümüzde lezzetleriniz ve ilgilinizle muhteşem anlar yaşattınız. Tüm ekibinize teşekkürler

Yorum Yap